ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πνευματικός και Πολιτιστικός Σύλλογος του Ι. Ν. Παναγίας Γρηγορούσης

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου βρέθηκα ανάμεσα σε αρκετό κόσμο, που συγκεντρώθηκε από νωρίς στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου, όπου έκοψε πίτα ο Πνευματικός και Πολιτιστικός Σύλλογος του Ι. Ν. Παναγίας Γρηγορούσης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σύλλογος Επτανησίων

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Επτανησίων το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, ένας νεοσύστατος σύλλογος που έχει καταφέρει να επιδείξει σημαντική δράση.Με τις ιδιαίτερες εκδηλώσεις και με ένα σεμνό κι ευγενικό τρόπο, ο Σύλλογος Επτανησίων ήδη ξεχωρίζει και διατηρεί μια ενεργή δράση στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ»

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 έκοψε την πίτα του ο κολυμβητικός σύλλογος «ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ». Στον χαιρετισμό μου ανέφερα ότι είμαι χαρούμενος που τα παιδιά ασχολούνται και με άλλα αθλήματα εκτός από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είμαι διπλά χαρούμενος όταν τα βλέπω να διαπρέπουν και στα μαθήματά τους.

 

         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         

Πολιτιστικός Σύλλογος Πελοποννησίων Ζεφυρίου «Ο Γέρος του Μωριά»

Το κομμάτι της πίτας που έκοψα το Σάββατο 26/1 στην εκδήλωση του συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου « Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ», το αφιέρωσα στον πατέρα Άγγελο, αφενός γιατί είναι Μεσσήνιος και αφετέρου γιατί μαζί προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τον ιερό ναό της Παναγίας Γρηγορούσης.