ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αθλητικός Σύλλογος «Ερμής Άνω Λιοσίων»

 

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου έκοψε την πίτα ο Αθλητικός Σύλλογος «Ερμής Άνω Λιοσίων»στο «Χρυσό Βαρέλι», μια αίθουσα που αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που αγαπά και στέκεται δίπλα στο αθλητικό σωματείο των Άνω Λιοσίων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Στυλιανός» την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Μια χαρμοσύνη είδηση περίμενε όσους βρέθηκαν στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Στυλιανός» την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Στυλιανός», κα. Καλλιρρόη Βαγενά, ανακοίνωσε περιχαρής τη συνέχιση εργασιών του Ιερού Ναού.

 

 

Στην “Έξυπνη Πόλη” των Τρικάλων

Επίσκεψη στον Δήμο Τρικκαίων πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, μαζί με μέλη της παράταξης «Φυλή. Νέο Ξεκίνημα», προκειμένου να ενημερωθούν για τις καινοτομίες και την ψηφιακή κουλτούρα του Δήμου που αποτελεί Ευρωπαϊκό πρότυπο.

 

 

Στην πίτα που έκοψε η Ο.Μ. του Σύριζα Ζεφυρίου-Φυλής σε συνεργασία με την Ο.Μ. του Σύριζα Άνω Λιοσίων

Παρευρέθηκα την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην πίτα που έκοψε η Ο.Μ. του Σύριζα Ζεφυρίου-Φυλής σε συνεργασία με την Ο.Μ. του Σύριζα Άνω Λιοσίων.
Στην εκδήλωση είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με αρκετούς συμπολίτες μας και να ανταλλάξουμε απόψεις για την κατάσταση της περιοχής μας.