14/10/2021

Η Δημοτική Παράταξη «ΦΥΛΗ. ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την εγκληματική φαρσοκωμωδία που εκτυλίσσεται με πεδίο δράσης τον ΧΥΤΑ Φυλής και με πρωταγωνιστές τον ΕΔΣΝΑ και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Χρήστο Παππού και Δημήτρη Μπουραΐμη.

Άραγε τι έχουν να πουν για όσα ακούστηκαν στην αίθουσα της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης των Δήμων της Αττικής (ΠΕΔΑ) από τον Δήμαρχο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ως Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Ενέργειας  και Διαχείρισης Απορριμμάτων και μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ, ο οποίος αποδόμησε και ξεγύμνωσε τη λεγόμενη «μαφία των σκουπιδιών» που έχει στηθεί με απίθανες υπερκοστολογήσεις, πανάκριβες απευθείας αναθέσεις, αδικαιολόγητες δαπάνες, εξωθεσμικές λειτουργίες και αδιαφάνεια στις διαδικασίες διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική.

(ολόκληρη η ομιλία του: https://www.youtube.com/watch?v=vQzQp0MqOsA )

Κατά τα άλλα ο «βαρύς» Παππούς διαβεβαιώνει ότι ο ΧΥΤΑ Φυλής κλείνει οριστικά, ότι γίνεται ανάπλαση και μετατρέπεται σε πάρκο. Όλα αυτά ενώ λίγες μέρες πριν στις 5/10 η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ και τα μέλη της Παππούς – Μπουραΐμης ενέκριναν – κεκλεισμένων των θυρών – την 3η αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) της Περιφέρειας Αττικής της οποίας η μελέτη παραμένει αδημοσίευτη…

Γιατί άραγε;;;

Διότι με το νέο ΠΕΣΔΑ ανάβει το «πράσινο φως» ώστε η πόλη μας και η Δυτική Αττική να συνεχίσει για πολλά χρόνια να είναι ο μεγαλύτερος Σκουπιδότοπος της Ευρώπης!!!

Με λίγα λόγια ο ΧΥΤΑ Φυλής επεκτείνεται και συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του τουλάχιστον για τα επόμενα 50 χρόνια!!!

Τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές και φτιασιδώματα!!

Αυτοί λοιπόν είναι οι κύριοι Παππούς και Μπουραΐμης!!

Με κάθε Κυβέρνηση,

με κάθε Υπουργό,

με κάθε Περιφερειακή Αρχή!!

Με το διαχρονικό σύνθημά τους «Όλα στη Φυλή!!»

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

Άραγε για πόσο θα τους αφήνουμε να «ασελγούν» εις βάρος της κοινωνίας μας;;;

Άραγε ΕΣΥ θα συνεχίσεις να τους εμπιστεύεσαι το μέλλον σου και των παιδιών σου;;;

Εμείς είμαστε εδώ να πούμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!

Είμαστε εδώ να τους αντιμετωπίσουμε με οποιοδήποτε κόστος!!!

Είμαστε εδώ, πιστοί και αποφασισμένοι, για το ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!!