Η επέτειος των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 έχει υψηλή συμβολική, αλλά και ουσιαστική αξία.

Ο αγώνας της Ελληνικής ανεξαρτησίας είναι ζωντανό μνημείο για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, είναι μια ιστορική κληρονομιά για τις επόμενες γενιές και το ιστορικό μας χρέος ως Έθνος.

🇬🇷 Σήμερα, που η κοινωνία μας αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις, η θυσία και η Ιερή μνήμη των Ηρώων μάς εμπνέει και μας διδάσκει. Σφυρηλατεί την ενότητα του Έθνου μας και μας χαλυβδώνει για να κατακτήσουμε όσα μας αξίζουν!

🇬🇷 Η ιστορική επέτειος των 200 χρόνων, μας φέρνει την ευθύνη να δούμε ξανά την ιστορία μας και να φωτίσουμε, με τα διδάγματά της, τους δρόμους του μέλλοντός μας.

🇬🇷 Ο αγώνας για μια ελεύθερη και πιο δίκαιη κοινωνία είναι ένα διαρκές προσκλητήριο, για τον καθένα από εμάς και συλλογικά για όλους μας. Καμία Εθνική ελευθερία δεν έχει αξία αν δεν εξελίσσεται διαρκώς, σε πραγματική ελευθερία του ανθρώπου, στην προσωπική και συλλογική μας απελευθέρωση!

🇬🇷 Με την ελπίδα σύντομα να απελευθερωθούμε και να τιμήσουμε με την δέουσα λαμπρότητα τους Ήρωες και τις Ηρωίδες του 1821, υψώνουμε την Γαλανόλευκη Σημαία ψηλά, το Ιερότερο σύμβολο του Έθνους μας !

🇬🇷🇬🇷 Χρόνια Πολλά και Ελεύθερα! 🇬🇷🇬🇷