04/03/2021

Η κατάντια της Δημοτικής Αρχής και η κατρακύλα της πολιτικής ηθικής του τόπου μας, δεν έχει σταματημό. Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου ξαναχτύπησε. Μόνο που αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Επέρριψε ευθύνες στην Αστυνομία για την παραβατικότητα στην περιοχή μας. Μίλησε για ανικανότητα και… δοσοληψίες αστυνομικών με πολίτες. Απείλησε ότι ο Παππούς θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του ‼

Δυστυχώς διανύοντας την τρίτη της θητεία, η σημερινή διοίκηση, δεν έχει να επιδείξει καμία ουσιαστική πρόοδο για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ζούμε σε μια περιοχή με υψηλή εγκληματικότητα και παραβατικότητα, με παραβατικές ομάδες μειονοτήτων, με εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών, με ουσιοεξαρτώμενα άτομα που καταλήγουν στην πόλη μας από όλη την Αττική.

Οι «άρχοντες των σκουπιδιών» κ.κ Παππούς- Μπουραΐμης που εναλλάσσουν τόσο χρόνια την καρέκλα της διοίκησης, ακολούθησαν την ίδια πολιτική αδιαφορίας και εξαγοράς συνειδήσεων, οδηγώντας την πόλη μας σε υψίστη υποβάθμιση.

Κατάφεραν τόσο η γενιά των γονιών μας όσο και η δική μας, να μην είναι περήφανη για τον τόπο που ζει. Δυστυχώς όμως και η γενιά των παιδιών μας,

ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ‼

Η κατάσταση αυτή οφείλεται στη χρόνια αδιαφορία, στο μηδενικό ενδιαφέρον, στην έλλειψη σχεδιασμού και οράματος για μια καλύτερη πόλη, στη μηδενική ανάπτυξη και βοήθεια στην (υγιή) επιχειρηματικότητα της περιοχής και στη διαφθορά.

Η φιλο-ΡΟΜΑ πολιτική στις εκλογικές αναμετρήσεις των διοικήσεων Παππού- Μπουραΐμη τους καθιστά δέσμιους των υποσχέσεων τους.

Όλοι γνωρίζουμε ότι υπήρξαν κυβερνητικές πολιτικές ένταξης των πληθυσμών Ρομά, που απευθύνονταν και χρειάζονταν την αρωγή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να εφαρμοστούν.

Όλοι επίσης ξέρουν σήμερα, ότι εσείς σαν Δημοτική Αρχή δεν αδράξατε αυτή την ευκαιρία.

Αντιθέτως σφυρίζατε αδιάφορα, μιας και ο στόχος σας δεν ήταν η πραγματική ένταξη τους προς όφελος της πόλης, αλλά η εκμετάλλευση τους.

Κύριοι, δυστυχώς η κατρακύλα συνεχίζεται και δεν φαίνεται να είστε ικανοί να την σταματήσετε. Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση, συνυπογράφετε για ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ, βάζοντας την ταφόπλακα στη Φυλή για τα επόμενα 30 χρόνια‼

Κανείς από εμάς δεν είναι μηδενιστής, καθώς ζούμε σε αυτήν την πόλη και την αγαπάμε, άλλα δεν γίνεται να κλείνουμε τα μάτια σε μια κοινωνία στην οποία δεν κατοικεί κανένα αίσθημα ασφάλειας, καμία ιδέα προοπτικής και προόδου για τις νέες γενιές.

Μας φτάσατε σε σημείο, οι γενιές που κατοικούν εδώ, να καταριούνται την ώρα που ήρθαν σε αυτό τον τόπο και η νέα γένια να μην βλέπει την ώρα να φύγει από την πόλη που μεγάλωσε ‼

Φτάσατε σε σημείο να έχετε πείσει τους μισούς, ότι δεν θα αλλάξει τίποτα στην πόλη αυτή και τους άλλους μισούς να συμμετέχουν έμμεσα στο έγκλημα που εσείς συντελείτε ‼

Κύριοι, έχετε καταντήσει την πόλη μας ένα νεκροταφείο ψυχών‼

Χαράσσετε εδώ και χρόνια μια κοντόφθαλμη πολιτική εξυπηρέτησης συμφερόντων, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο για να δείξετε μια ψεύτικη –αγορασμένη δύναμη, με «πλαστούς» αριθμούς στις εκλογές.

Στόχος σας είναι η εξασφάλιση της επανεκλογής σας, ώστε να διεκδικήσετε τα «βρώμικα» χρήματα που έρχονται στο Δήμο μας και να τα κατασπαταλήσετε για κλείσιμο λακκουβών, αφού μόνο για αυτό είστε υπεύθυνοι σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γ.γ.. σας.

Δηλώσατε επισήμως δηλαδή ότι είστε ο «Δήμαρχος της λακκούβας»‼‼

Βεβαίως αυτό το γνωρίζαμε όλοι, το τονίσαμε και εμείς προεκλογικά. Το έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να το πληρώνουμε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Αρκεί να στρέψουμε το βλέμμα μας, σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης για να δούμε σε τι ακριβώς περιβάλλον ζούμε.

Είναι λυπηρό αντί να ζητήσετε μια συγγνώμη, να πάτε σπίτια σας και να σταματήσει έστω και αυτή τη στιγμή η υποβάθμιση της πόλης, εσείς συνεχίζετε να τραμπουκίζετε, να απειλείτε, να εκβιάζετε τους ΠΑΝΤΕΣ από «μικρούς» ανήμπορους πολίτες μέχρι και την Ελληνική Αστυνομία επιβάλλοντας την πολιτική σας.

Είναι επικίνδυνο, ένα πρόσωπο μη εκλεγμένο, ιδίως όταν αυτό φέρει τον τίτλο του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, να «πυροβολεί» το Αστυνομικό Σώμα, το οποίο με λειψανδρία και υποστελέχωση καλείται καθημερινά να δράσει με αυταπάρνηση κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Δυτικής Αττικής, με απούσα την τοπική αρχή.

Σταματήστε επιτέλους την καραμέλα με την κίνηση παραχώρησης κτιρίου στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η οποία απέβη φιάσκο για την περιοχή μας. Ακόμη και στελέχη της Αστυνομίας έχουν δηλώσει αρκετές φορές ότι η μεταστέγαση της συγκεκριμένης υπηρεσίας σε κτίριο-βιτρίνα, δεν προσφέρει το παραμικρό στην πραγματική πάταξη της παραβατικότητας και εγκληματικότητας.

  • Είναι επικίνδυνο ο γ.γ. του Δήμου να «πυροβολεί τα πόδια» της πόλης μας, κατασυκοφαντώντας και υποβαθμίζοντας το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας χωρίς καμία υπηρεσιακή τεκμηρίωση, κάνοντας απλά τα «γλυκά μάτια» στους παραβάτες και δικαιολογώντας έμμεσα το ΧΑΟΣ στην πόλη μας. Τόσο λοιπόν ο γ.γ. όσο και οι κ.κ Παππούς- Μπουραΐμης είναι επικίνδυνοι για την πόλη μας και τη δημόσια τάξη!
  • Η Δημοτική Αρχή είναι βαρύτατα εκτεθειμένη από τη χυδαιότητα και στοχοποίηση των παρεμβάσεων του γ.γ.  στο δημόσιο λόγο.

Για το λόγο αυτό καλούμε :

  • Τον Δήμαρχο να καταδικάσει αμέσως την ανάρμοστη συμπεριφορά του  γ.γ.

(εάν δεν του την έχει υπαγορεύσει ο ίδιος) και να τον αποπέμψει. Ο κ. Παππούς άλλωστε προεκλογικά δήλωνε μηδέν παραβατικότητα στην περιοχή και άριστη συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές.

  • Όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν δημόσια τη στάση του  γ.γ.

Είναι χρέος σας και χρέος μας να επαναφέρουμε τη τάξη στη διοίκηση και τη λειτουργία του Δήμου μας, απομακρύνοντας όσους δηλητηριάζουν με πολιτικό μίσος την κοινωνία ως μέσο επιβολής των επιδιώξεών τους.

Κάντε το πρώτο βήμα…

(Δυστυχώς η επικαιρότητα και οι εξελίξεις τρέχουν και μας αναγκάζουν να τοποθετηθούμε μέρα σαν τη  σημερινή.

Να ευχηθούμε Καλή Αποκριά, με υγεία , σε  όλα τα σπιτικά ‼)