Το Ζεφύρι έχει παραδοθεί τα τελευταία χρόνια – με την ανοχή των τοπικών αρχόντων – στην παραβατικότητα, τα ναρκωτικά, την εγκληματικότητα.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να «κλείνει το μάτι» σε ένα νέο προμελετημένο ΕΓΚΛΗΜΑ, καθώς δεν διεκδικεί ένα διαθέσιμο ακίνητο σε στρατηγικό σημείο του Ζεφυρίου, δίπλα στον Προαστιακό.

Η παράταξή μας «ΦΥΛΗ. ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», σεβόμενη την αγωνία και το φόβο των κατοίκων της περιοχής, κατέθεσε (αρ.πρωτ:31679/17-11-2020) σχετική πρόταση: για αγορά της συγκεκριμένης ιδιοκτησίας από το Δήμο, προκειμένου να στεγάσει τις υπηρεσίες του και να απομακρύνει κάθε σκοτεινή ιδιοκτησία. Μια ανάγκη που αποτυπώνεται άλλωστε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Δ.Ε. Ζεφυρίου.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε αντίθετοι, σε κάθε είδους αγορά οικοπέδων από τον Δήμο Φυλής, με εντολή Δημάρχου, με μοναδικό σκοπό την υφαρπαγή ψήφων, όπως έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας. Στη περίπτωση αυτή όμως , η αγορά της συγκεκριμένης ιδιοκτησίας αποτελεί μονόδρομο.

Θορυβημένοι οι κάτοικοι, κατέθεσαν χθες 24/11/2020 ΑΙΤΗΜΑ με υπογραφές και ζητούν από τον Δήμαρχο να δώσει ΑΜΕΣΑ λύση αγοράζοντας το συγκεκριμένο οικόπεδο. Μια ενέργεια που θα αποδείξει στην πράξη ότι το Ζεφύρι ανήκει στον Δήμο Φυλής και δεν αποτελεί μια αυτόνομη ζώνη ασυδοσίας και ανομίας.

Άφαντοι οι Αντιδήμαρχοι της διοίκησης οι οποίοι εκλέγονται στη Δ.Ε. Ζεφυρίου

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά στρουθοκαμηλίζουν, αδιαφορούν, χωρίς να δίνουν λύσεις σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Κύριοι, ο Λαός του Ζεφυρίου σας εξέλεξε να δίνετε λύσεις και όχι να κρύβεστε σε κάθε πρόβλημα.

Εμείς οραματιζόμαστε ένα Ζεφύρι, φωτεινό, καθαρό και προσβάσιμο για όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, που η μοίρα όρισε να ζήσουν σε μια από τις πιο όμορφες, αλλά και -με την ευθύνη κάποιων- πιο ανασφαλείς, συνοικίες της Αττικής