Ο αριθμός κρουσμάτων συνεχώς αυξάνεται στο Δήμο μας και ειδικότερα στις σχολικές μονάδες της πόλης, με τον κίνδυνο διασποράς να είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικός για όλους μας.
Η διοίκηση Παππού  έως τώρα αντιμετωπίζει την πανδημία εφαρμόζοντας μόνο υπουργικές αποφάσεις, χωρίς να έχει πάρει καμία πρωτοβουλία για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
 Ο Δήμαρχος Φυλής οφείλει να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων Δήμων, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό των δημοτών τους.
” Πριν λίγο καιρό ο Δήμαρχος Νίκαιας και Αγίου Ιωάννη Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, απευθυνόμενος στον ΕΟΔΥ  κατάφερε  να κάνει δωρεάν rapid tests στους δημότες του.
Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος  αντιλαμβανόμενος την ευθύνη  και σεβόμενος τους δημότες του, προχώρησε σε αγορά 1000 rapid tests και 200 μοριακά, με έξοδα της δημοτικής αρχής, συμβάλλοντας στην καλύτερη θωράκιση της υγείας των πολιτών.

 

Στο Δήμο μας,  με τα αντισταθμιστικά ωφελήματα εκατομμυρίων ευρώ,
μια περιοχή επιβαρυμένη από τα απορρίμματα όλης της Αττικής,
μια περιοχή με κοινωνικές ομάδες που διαβιούν σε υγειονομικές βόμβες και δεν τηρούν τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ ενέργεια για την προστασία μας.

 

Σε μια δύσκολη υγειονομική κρίση, η Δημοτική Αρχή κλεισμένη στο Δημαρχιακό Μέγαρο, αποφεύγει το θεσμικό διάλογο, διοικεί εφαρμόζοντας ΚΥΑ, εργαλειοποιεί την πανδημία στον βωμό της επικοινωνίας, φωτογραφίζεται μπροστά από το υγειονομικό υλικό του Υπουργείου  και καπηλεύεται τα έργα της Περιφέρειας.

 

Εμείς, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεσα  την αγορά rapid tests, από ιδίους πόρους,
προκειμένου να γίνουν έλεγχοι
στα σχολεία μας, 
 σε άτομα της τρίτης ηλικίας ,
σε άπoρους δημότες,
και μετέπειτα στις πλατείες μας για όλο τον κόσμο!