Ο Λαός μας γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και ταυτόχρονα την Επανάσταση του 1821, που του έδωσε τη δυνατότητα να αναπνεύσει τον αέρα της ελευθερίας, που αιώνες ποθούσε κάτω από τον Οθωμανικό ζυγό.

 

Σήμερα, η πίστη και η ελευθερία μας δοκιμάζονται όσο ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη ιστορία μας.

 

Η Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου, μας βρίσκει σε μια μάχη ενάντια σε έναν φονικό ιό και σε μια απροκάλυπτη τουρκική προκλητικότητα, που παραβιάζει κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο και απειλεί την Εθνική μας ασφάλεια.

 

Φέτος, menoume_spiti χωρίς στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις, χωρίς τον Εθνικό μας Ύμνο, για αυτό ειδικά ετούτη τη στιγμή πρέπει σε κάθε σπίτι, σε κάθε μπαλκόνι, να κυματίζει η Γαλανόλευκη σημαία μας, το σύμβολο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της ΝΙΚΗΣ.

 

Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στους νοσούντες, στους ευπαθείς πολίτες, στους γιατρούς, στο νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά ΚΑΙ στους ακρίτες του Έβρου, στους κατοίκους των νησιών μας και όλους εκείνους που αναχαιτίζουν τις απειλές στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα.

 

Γιατί η Ελλάδα γεννάει και μεγαλώνει ακόμη ΗΡΩΕΣ, σύγχρονους, που αγωνίζονται και υπερασπίζονται με αυτοθυσία την Πατρίδα μας.

Γιατί ο άνθρωπος είναι η αιχμή του δόρατος για τα πάντα. Γιατί όλοι μαζί ενωμένοι θα κερδίσουμε και του χρόνου πιο σοφοί, θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε με λαμπρότητα την Εθνική μας Επέτειο.

 

Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους !

❗️❗️Γιατί …«Ετούτος δω ο Λαός, δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του»❗️❗️