13/05/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μήνυμα Νίκης από τον Αλέξανδρο Κουλοχέρη:
Στον Δήμο Φυλής πνέει άνεμος αλλαγής».

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψήφιων της παράταξης «ΦΥΛΗ.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», στον προαύλιο χώρο του κλειστού γηπέδου Ζωφριάς, μπροστά σε 2500 άτομα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης έστειλε σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι στον Δήμο Φυλής πνέει άνεμος αλλαγής.

Επιτέθηκε στον νυν Δήμαρχο κ Παππού για τον τρόπο διοίκησης και ζήτησε απαντήσεις για τις οικονομικές καταγγελίες που έχουν γίνει επί των ημερών του.
Μεταξύ άλλων είπε:

«Κύριε Παππού, τι έχετε να πείτε στους δημότες για τις σοβαρές οικονομικές καταγγελίες για κακοδιαχείριση που είδαν το φως της δημοσιότητας; Τι απαντήσατε όταν σας κάλεσε η οικονομική αστυνομία;

Τα γνωρίζουν οι δημότες ΟΛΑ αυτά; Γιατί τους τα κρύβεται τόσο καιρό;

Κύριε Παππού, θα δώσετε επιτέλους εξηγήσεις;

Πώς και γιατί δημιουργήθηκε το χρέος των 500 εκατομμυρίων ευρώ;

Πώς και γιατί υπερχρεώθηκαν οι δημοτικές επιχειρήσεις που είχαν φτιαχτεί για να βρίσκουν εργασία οι δημότες της Φυλής;

Πού πήγαν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων των εργαζομένων του Δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων;

Πώς καταφέρατε κύριε Παππού σε έναν πλούσιο δήμο να δημιουργήσετε τέτοιο χρέος όταν δεν έχετε κάνει τίποτα σοβαρό για tην πόλη;

Πού πήγαν όλα αυτά τα χρήματα;

Και έχετε το θράσος να λέτε ότι όταν μπαίνεις στην πόλη μας, νιώθεις ότι μπαίνεις σε άλλη χώρα…

Ας το πούμε καθαρά. Υπάρχει πρόβλημα ηγεσίας στην πόλη.

Χρειαζόμαστε ένα νέο ξεκίνημα.

Με νέο Δήμαρχο που δεσμεύεται μόνο σε εσάς και ΟΧΙ από τα συμφέροντα! Ήρθε η ώρα να πούμε ……..Ως ΕΔΩ !

Στο παλιό κατεστημένο της πόλης που λυμαίνεται τον Δήμο Φυλής τόσα χρόνια.

Ως Υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης αυτής, θέλω να στείλω και από τη Ζωφριά, σαφές μήνυμα σε όλους.

Με δήμαρχο Κουλοχέρη το πάρτι στον Δήμο Φυλής τέλειωσε! Gameover λοιπόν κύριοι της διοίκησης!»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης παρουσιάζοντας τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης «ΦΥΛΗ.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» τόνισε:

«Εμείς έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο και πρόγραμμα για την αναβάθμιση της καθημερινότητας του δημότη. Πρώτη φόρα διαμορφώθηκε ένα πρόγραμμα από τους πολίτες για τους πολίτες. Ένα ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα σύγχρονο που ακουμπά όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας και κυρίως με προοπτική για την πόλη μας.»

Ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης ανέπτυξε τη θέση του σχετικά με τη χωματερή στο Δήμο Φυλής Αφού δεσμεύτηκε ότι η χωματερή θα κλείσει, κάλεσε τον κόσμο δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια. Συγκεκριμένα, αφού τόνισε ότι οι προηγούμενες διοικήσεις είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης είπε:

«Μόνο ένας νέος Δήμαρχος, μαζί με εσάς μπορεί να δώσει λύση.

Ένας νέος Δήμαρχος με νέα εντολή, με καινούργια υπογραφή, χωρίς δεσμεύσεις.

Εμείς θα συγκρουστούμε με τους πάντες για να πετύχουμε το αυτονόητο: όχι άλλα
σκουπίδια στη Φυλή!

Εάν, λοιπόν, με τιμήσετε με τη ψήφο σας να σας υπηρετήσω ως Δήμαρχος, να είστε σίγουροι, ότι σας θέλω δίπλα μου να παλέψουμε και να συγκρουστούμε με οποιονδήποτε.

Με εμάς διοίκηση, ο λαός της Φυλής θα βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις και όχι μαριονέτα στημένων αποφάσεων.

Θα κάνουμε τα πάντα, θα πάμε παντού, θα μιλήσουμε με όλους τους δημότες της Φυλής για να μην καταδικαστεί η Φυλή στην παρακμή και τα επόμενα χρόνια. Τώρα είναι η ευκαιρία μας! Ελάτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αλλάξουμε την πόλη μας.

Με την ψήφο μας στις 26 Μάη βάζουμε τη Φυλή και τη ζωή μας σε πρώτο πλάνο».

Για το μεγάλο πρόβλημα της παραβατικότητας στην πόλη, ένα πρόβλημα το οποίο το συναντά καθημερινά στις συνομιλίες του με τους πολίτες, ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης, κατηγόρησε τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Παππού για μηδενική προσπάθεια.

Συγκριμένα ανέφερε:

«Θα έπρεπε ο Κος Παππούς να είχε την ευθιξία, να παραιτηθεί, γιατί κατά την διάρκεια της θητείας του, ΔΕΝ έκανε ΤΙΠΟΤΑ για την ασφάλεια των δημοτών.»

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης ανάπτυξε το σύνολο των δράσεων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του προβλήματος και δεσμεύτηκε στους πολίτες ότι:

«Η παράταξη μας έχει λύσεις. Χρειάζεται όμως, αποφασιστικότητα και διάθεση για δουλειά. Χρειάζεται ένας δήμαρχος που παίρνει την ευθύνη και δεν κρύβεται πίσω από τις αρμοδιότητες. Χρειάζεται ένας δήμαρχος με πυγμή. Θα πρέπει ο Δήμαρχος να ηγηθεί, ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για τον περιορισμό της παραβατικότητας. Με Δήμαρχο Κουλοχέρη θα υπάρξει μηδενική ανοχή στη παραβατικότητα. Με Δήμαρχο Κουλοχέρη ο Δήμος Φυλής θα είναι σε συναγερμό, μέχρι να αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη στην πόλη μας.

Θα κινήσω ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ για να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους δημότες»

Λίγο πριν κλείσει την ομιλία του ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης ανάπτυξε το πρόγραμμά του για τη Ζωφριά τονίζοντας:

«Η Ζωφριά, είναι μια από τις καλύτερες περιοχές της πόλης μας, αλλά με την αδιαφορία των προηγουμένων διοικήσεων κινδυνεύει, από την υποβάθμιση που χαρακτηρίζει τον υπόλοιπο Δήμο μας.

Η Ζωφριά βρίσκεται, στη καρδιά μας. Και θα της δώσουμε, τη θέση που της αξίζει!»

Κλείνοντας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης, αφού ευχαρίστησε το πλήθος των πολιτών που βρέθηκαν στο Κλειστό Στάδιο, δήλωσε:

«Η παρουσίας σας σήμερα είναι συγκινητική.

Όμως δεν πανηγυρίζω, όπως κάνουν άλλοι ακόμα και με μικρότερες συγκεντρώσεις από την αποψινή.

Θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί σε 4 χρόνια, όταν θα έχουμε υλοποιήσει τις αποψινές μας δεσμεύσεις αλλάζοντας την εικόνα της πόλης.

Απόψε, δώσατε το μήνυμα στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις.

Απόψε, είπατε τέλος στη διοίκηση Παππού.

Στις 26 Μάη  ξεμπερδεύουμε ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ».