16/04/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Το “ΠΑΡΤΥ” στον Δήμο της Φυλής τελείωσε. »

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «ΦΥΛΗ.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», στο Ζεφύρι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης έστειλε σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι τα πράγματα θα αλλάξουν στη Φυλή στις 26 Μάη. Επιτέθηκε στον νυν Δήμαρχο κ Παππού για τον τρόπο διοίκησης και ζήτησε εξηγήσεις για τις οικονομικές καταγγελίες που έχουν γίνει επί των ημερών του.

Μεταξύ άλλων είπε: «Ήρθε η ώρα να πούμε, Ως ΕΔΩ! Στο παλιό κατεστημένο της πόλης που λυμαίνεται τον Δήμο Φυλής τόσα χρόνια. Ως Υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης αυτής, θέλω να στείλω από το Ζεφύρι, απόψε, σαφές μήνυμα σε όλους. ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΦΥΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Κάθε ευρώ που θα ξοδεύεται, θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα στη ζωή των δημοτών. Όποιος παραβεί αυτόν τον κανόνα, θα λογοδοτεί σε εσάς».

Και συνέχισε καταγγέλλοντας την υποβάθμιση και την παρακμή της Φυλής επί διοίκησης Παππού: «… η εγκατάλειψη και η παρακμή έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Δεν έχουν να  μας παρουσιάσουν κανένα ουσιαστικό έργο, καμιά μέριμνα για τους ηλικιωμένους, για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στήριξης, καμιά πρόνοια για υποδομές υγείας, κανένα έργο για τη παιδεία. Με τη δική σας ψήφο, είμαι αποφασισμένος, να βάλω ΤΕΛΟΣ  σε αυτή την κατάσταση. Να το πούμε καθαρά. Στις 26 Μάη ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης άνοιξε την ομιλία του μεταφέροντας το κλίμα που συναντάει καθημερινά στις επισκέψεις του στις γειτονιές της πόλης: «Η εποχή του «τίποτα δεν αλλάζει» έχει περάσει. Οι δημότες της Φυλής βαρέθηκαν το «μια από τα ίδια» και θέλουν να γυρίσουν σελίδα. Όπου και αν πηγαίνω, η προτροπή σας είναι μία:  ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ! Δεν έχω ούτε ένα λεπτό διοίκησης, δεν έχω διαχειριστεί ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία του Δήμου. Επομένως δεν με κρατάει κανείς. Με την ψήφο μας στις 26 Μάη βάζουμε ΤΕΛΟΣ  στην παρακμή. Έχουμε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ, να αλλάξουμε τη Φυλή, όλοι μαζί!».

Αναφερόμενος στο μεγάλο πρόβλημα της παραβατικότητας που έχει σπείρει τον φόβο στο Ζεφύρι δήλωσε τις ξεκάθαρες προθέσεις του:«Με Δήμαρχο Κουλοχέρη θα υπάρξει  ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Με Δήμαρχο Κουλοχέρη ο Δήμος Φυλής θα είναι σε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, μέχρι να αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη στην πόλη.

Θα κινήσω ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ για να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους δημότες».

Για το εκρηκτικό πρόβλημα με τη χωματερή ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης αφού κατάγγειλε τη διοίκηση Παππού ότι «τρέφεται» από τη χωματερή εις βάρος της υγείας των δημοτών ξεκαθάρισε προς όλους:  «Καμία από τις προηγούμενες διοικήσεις δε μπορεί να σταματήσει τη λειτουργία της χωματερής. Μόνο ένας νέος Δήμαρχος,  μπορεί να δώσει λύση. Έξω από τη διαπλοκή, έξω από προσωπικά συμφέροντα, έξω από εργολάβους. ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. Εμείς θα συγκρουστούμε με οποιονδήποτε, για να πετύχουμε το αυτονόητο: ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗ!Θα κάνουμε τα πάντα, θα πάμε παντού, θα μιλήσουμε με όλους τους δημότες της Φυλής για να μην καταδικαστεί η Φυλή στην παρακμή και τα επόμενα χρόνια. Τώρα είναι η ευκαιρία μας! Ελάτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αλλάξουμε την πόλη μας. Με την ψήφο μας στις 26 Μάη βάζουμε τη Φυλή και τη ζωή μας σε πρώτο πλάνο».

Λίγο πριν παρουσιάσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του από το Ζεφύρι, ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης εστίασε τα πυρά του στην αδιαφορία της διοίκησης Παππού για το Ζεφύρι, λέγοντας:  «Το Ζεφύρι πονάει καθημερινά! Η αδιαφορία και το θράσος των δημάρχων παλιάς κοπής, συμπυκνώνεται στη διάσημη πλέον φράση του Παππού περί μηδενικής εγκληματικότητας στη Φυλή! Όχι μόνο αδιαφορεί…  αλλά πιστεύει ότι μπορεί να μας κοροϊδέψει. Με τέτοιες δηλώσεις, δε σέβεται τους Ζεφυριώτες που κινδυνεύει η ζωή τους καθημερινά. Τι έχει να πει σε εσάς τους Ζεφυριώτες, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου κ. Μαυροειδάκος, για την μηδέν παραβατικότητα που ευαγγελίζεται ο Παππούς; Τι έκανε ο αντιδήμαρχος Ζεφυρίου του Παππού όλα αυτά τα χρόνια για εσάς; Πότε τον είδατε πραγματικά δίπλα σας; Που είναι ο Γιάννης Μαυροειδάκος; Άλλαξε το Ζεφύρι με δήμαρχο Παππού; Φυσικά και όχι! Και τώρα, θα έρθουν οι «εξαφανισμένοι», να σας ζητήσουν την ψήφο σας ξανά ,προεκλογικά, τάζοντας πάλι διάφορα. Αλήθεια, πού βρίσκουν το θράσος;

Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης κάλεσε τους πολίτες σε συναγερμό ενόψει των εκλογών στις 26 Μάη για να μην χαθεί η ευκαιρία να ξεφύγει η Φυλή από τη παρακμήΣας θέλω δίπλα μου. Εγώ είμαι εδώ για να δώσω τη μάχη. Σας καλώ να τη δώσουμε όλοι μαζί. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ! Να αλλάξουμε την πόλη μας. Με την ψήφο μας στις 26 Μάη Βάζουμε τη Φυλή και τη ζωή μας ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ».

Στο τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής αποθεώθηκε από συνεργάτες υποψηφίους, φίλους της παράταξης και συγγενείς, οι οποίοι από το το Ζεφύρι έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα νίκης εν όψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.