21/12/2018

«Τον σύλλογο Πανοράματος υποδέχτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης στα γραφεία της παράταξης.»

Συνάντηση  με τον Δ.Σ. του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Πανοράματος Φυλής πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Αλέξανδρος Κουλοχέρης, στα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης «ΦΥΛΗ.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» το απόγευμα της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου 2018.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αφού συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου, Αντωνία Μπλέτσα, καθώς και όλα τα μέλη για την ενεργή δράση τους, συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα της περιοχής και τα θέματα που αφορούν την περαιτέρω συνεργασία του συλλόγου με την παράταξη.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η παραβατικότητα και η ανασφάλεια που αποτελούν τα κυριότερα προβλήματα του Πανοράματος. Το Δ.Σ. του Συλλόγου δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του προς τη δημοτική αρχή και την προβληματική επικοινωνία τους.

Χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του Συλλόγου, Αντωνία Μπλέτσα τόνισε: «Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με όποιον βρούμε στον δρόμο μας προκειμένου να φτιάξουμε τη συνοικία μας και να ζήσουν τα παιδιά μας σε ένα ασφαλές περιβάλλον», ενώ ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σωτήρης Γκόγκος δήλωσε: «Φτιάξαμε περιουσίες, επενδύσαμε στη περιοχή και τώρα τα παιδιά μας τα αφήνουν όλα και φεύγουν διότι δεν νιώθουν ασφάλεια στο Πανόραμα».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, Αλέξανδρος Κουλοχέρης, αφού κατέγραψε τα προβλήματα, επεσήμανε ότι θα βρίσκεται δίπλα στον Σύλλογο και με την εκλογή του θα θέσει σε προτεραιότητα το Πανόραμα, που αποτελεί μια συνοικία-στολίδι για το Δήμο Φυλής.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Θα μας έχετε πάντα δίπλα σας προκειμένου να πραγματοποιούμε παρεμβάσεις προς όφελος του δημότη και της τοπικής κοινωνίας. Είναι προτεραιότητά μας η ασφάλεια των δημοτών και γι’ αυτό θα απαιτήσουμε μόνιμη αστυνόμευση για όσο χρειαστεί.

Η πρόταση για μόνιμη αστυνόμευση από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλέξανδρο Κουλοχέρη έγινε δέκτη με ικανοποίηση από τα μέλη του συλλόγου και εκφράστηκε η κοινή επιθυμία και από τις δύο πλευρές για άμεση λύση στο περιβόητο οικόπεδο των Ρομά, καθώς για τη βελτίωση της οδοποίιας και των δρομολογίων της συγκοινωνίας